Flipping

Real Estate Mistakes Flipping Houses

Now I did a comprehensive deep dive into each areas of the business of flipping real estate and I came up with 21 of the most critical, crucial mistakes that you need to avoid to minimize the risk and maximize your profits. Get ready to learn the real estate mistakes to avoid flipping houses.

FREE BEST SELLING FIX & FLIP EBOOK: – How to Make A Million Dollars A Year Flipping Houses:
http://flippingmastery.com/free-training/free-ebook/yt/

Learn How To Mentor & Partner With Jerry:
http://www.FastTrackWithJerry.com

***21 Mistakes to Avoid***

FINDING:
#1: NOT Generating Enough Leads
Solution: https://youtu.be/bvi8mN9IEEk

#2: NOT Pursuing Multiple Lead Sources
Solution: https://youtu.be/nbYnd8mj4sI

#3: NOT Re-Investing in Leads
Solution: https://youtu.be/nPy2PqWK3Fs

ANALYZING:
#4: NOT Following The Formula
Solution: https://youtu.be/1ur3AJ8ZB3s

#5: Off On ARV and Repairs
Solution: https://youtu.be/tyUgVre0rUY

#6: Spending Too Much Time Analyzing
Solution: https://youtu.be/kwVn1IlHm1k

OFFERING:
#7: NOT Making Enough Offers
Solution: https://youtu.be/P4eJ-TZdYSI

#8: NOT Making Low Ball Offers
Solution: https://youtu.be/Uaw53IgqqqA

#9: Not Following Up On Offers
Solution: https://youtu.be/14nk-DfnXU0

WHOLESALING:
#10: Waiting to Have Buyer First
Solution: https://youtu.be/o9uZvlYclQM

#11: Not Knowing What Buyers Will Pay
Solution: https://youtu.be/DLYkURuo7ks

#12: NOT Structuring Deals Correctly.
Solution: https://youtu.be/R6DHbjZREWA

FUNDING:
#13: NOT Understanding How Funding Works
Solution: https://youtu.be/qbGW-QuZxd0

#14: NOT Knowing How To Raise Capital
Solution: https://youtu.be/0Cd8r85qgr4

#15: NOT using 100% OPM
Solution:https://youtu.be/eVroxJfAkiA

MANAGING:
#16: Spending Too Much Time Managing
Solution: https://youtu.be/N0-318pZHDI

#17: Blowing the Rehab Budget & Timeline
Solution: https://youtu.be/-mMKh7xtF60

#18: Mis-Managing Contractors
Solution: https://youtu.be/t8fv7zbvf5s

SALES
#19: Wrong Agent
Solution: https://youtu.be/Wi9ZbHBSg0Y

#20: Wrong Price for Sale
Solution: https://youtu.be/MDrdOvCig9A

#21: NOT Getting Feedback
Solution: https://youtu.be/KjJ8Zh51us4

———————————————-
SUBSCRIBE:
https://www.youtube.com/user/Jlnorton1234

Jerry Norton went from digging holes for minimum wage in his mid 20’s to becoming a millionaire by the age of 30. Today he’s the nation’s leading expert on flipping houses and has taught thousands of people how to live their dream lifestyle through real estate.

ALL-IN-ONE HOUSE FLIPPING SOFTWARE
http://GetFlipster.com

GET PAID $10,000 to find deals for Jerry
http://www.My10kCheck.com

FREE On-Market Deal-Finding Software:
http://MyDataCruncher.com

FREE BEST-SELLING WHOLESALING EBOOK: Making Money in Real Estate
https://flippingmastery.com/ebook-10k/yt/

FREE Quick Start Guide:
https://flippingmastery.com/quickstart/yt2/

FREE Craigslist Deal Finder Software:
https://flippingmastery.com/craigslist-finder/yt/

LET’S CONNECT…!

FACEBOOK:
http://www.Facebook.com/flippingmastery

INSTAGRAM:
http://www.instagram.com/flippingmastery

#FlippingHouses #HowToFlipAHouse #FlippingHousesForBeginners

Products You May Like

Articles You May Like

REAL ESTATE IS CRASHING | When Will It Be Safe To Buy Again? (Plus Our Real Estate Investment Plans)
How to Buy Real Estate in an LLC in 10 Minutes or Less
What Putin and China just did to the WEF is a game changer | Redacted with Clayton Morris
ENTIRE Remodel of Abandoned House Sells for $540K! | Flip or Flop | HGTV
REDFIN: Housing Market FLIPS

Leave a Reply

Your email address will not be published.